понедельник, 28 января 2013 г.

Left 4 Dead 2


Left 4 Dead 2 - комп'ютерна гра, кооперативний шутер від першої особи з елементами survival horror, розроблений компанією Valve Corporation і виданий Electronic Arts. Гра є сиквелом Left 4 Dead.
Як і в оригіналі, дія Left 4 Dead 2 відбувається в період після витоку невідомого, зомбують людей вірусу, який призвів до хаосу по всьому світу. У центрі уваги - виживання 4 людей із стійким імунітетом до вірусу і їх боротьба з ордами Заражених. Ті, що вижили повинні пробиватися через рівні, розділені притулками добре укритими і укріпленими приміщеннями, недосяжними для Заражених будь-якого типу (які діють як контрольні точки), з метою досягнення рятувального транспорту у фіналі кампанії.
Відразу після виходу гра мала великий успіх і отримала безліч позитивних відгуків. Як і в першій частині гри, розробникам вдалося добре передати атмосферу жаху і відчаю, яка виникла в результаті поширення в ігровому всесвіті невідомого вірусу, який перетворив людей у ​​монстрів. Завдяки роботі «Режисера», кожне проходження гри унікальне й неповторне, а упор на командні дії робить гру однією з кращих серед кооперативних шутерів. Також унікальність цієї серії шутерів додає незвичайний мережевий режим, в якому команди супротивників поставлені в різні умови: одні грають за людей, а інші - за Особливих Заражених.
Left 4 dead 2.jpg

Комментариев нет:

Отправить комментарий