понедельник, 14 января 2013 г.

Heroes of Newerth/HoN


Heroes of Newerth - комп'ютерна гра в жанрі RTS (або, як зараз називають цей напрямок, MOBA), що розробляється S2 Games. Гра заснована на популярній карті DotA для Warcraft III і розробляється для трьох операційних систем: Windows, Linux і Mac OS.
Геймплей гри схожий c DotA (Більшість героїв і предметів спочатку представляли собою точну копію з DotA). На даний момент, після безлічі оновлень, з'явилися десятки зовсім інших героїв і предметів, придуманих власне розробниками HoN, а багато старі сильно змінилися в порівнянні зі своїми DotA-аналогами), але при цьому гра виглядає набагато динамічніше і швидше.
Кожен гравець у HoN (максимум 10 гравців 5 на 5) управляє одним персонажем і основна увага приділяється управлінню і розвитку цього персонажа, а ігровий процес заснований на командну взаємодію (тімплей, від англ. Teamplay), тобто один гравець навряд чи зможе самостійно привести до перемоги всю команду. Командна гра, правильний підбір героїв і артефактів дуже важливі в HoN, і це додає грі інтересу. На даний момент в HoN 109 унікальних героїв, 56 у Legion і 53 у Hellbourne (16.08.12). При цьому продовжується розробка нових героїв і балансування вже існуючих.

Комментариев нет:

Отправить комментарий