воскресенье, 6 января 2013 г.

DotA


Defense of the Ancients (англ. Оборона Стародавніх, скорочено DotA) - користувацька карта (модифікація) для стратегії в реальному часі Warcraft III: Reign of Chaos і його розширення, Warcraft III: The Frozen Throne, заснована на карті Aeon of Strife для StarCraft.
DotA - командна тактична гра з елементами комп'ютерної рольової гри, в якій кожен гравець керує одним героєм, і, якщо герой має відповідні здібності, деякою кількістю додаткових істот. Під час ігрового процесу, з плином часу і в залежності від успішності своїх дій гравець отримує досвід, відкриваючи нові здібності свого героя, і гроші, які він витрачає на покупку різних предметів. Основне завдання гри для кожної з двох команд - знищити ворожий табір, захищений вежами. Гравці контролюють тільки свого героя (і, можливо, кілька покликаних або захоплених істот); героям допомагають юніти, керовані комп'ютером, які називаються «Крип» (англ. Creeps).
Карта була створена за допомогою редактора рівнів World Editor для Warcraft III: Reign of Chaos, а з виходом розширення Warcraft III: The Frozen Throne була покращена. Існує велика кількість варіацій DotA, але найбільш популярна з них - DotA Allstars, що розробляється IceFrog з 2005 року.
DotA Allstars завоювала помітну популярність і представлялася як одна з дисциплін у чемпіонатах з комп'ютерних ігор: BlizzCon (проводиться Blizzard Entertainment), азіатський World Cyber ​​Games, Cyberathlete Amateur і CyberEvolution, російська ASUS Open, Electronic Sports World Cup. У 2008 році на сайті Gamasutra, присвяченому комп'ютерним іграм, з'явилася стаття, автор якої стверджував, що DotA стала найпопулярнішою і найбільш обговорюваною безкоштовної модифікацією до гри. Існує рімейк гри, створений компанією Valve спільно з IceFrog під назвою Dota 2.

DotA v6.77 AI 1.1.5 | Дота 6.77 с ботами

Комментариев нет:

Отправить комментарий